2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

Seminar online: Cum transformăm informația de brevet în avantaj competitiv

18.06.2020

Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) invită toate persoanele interesate să participe la un seminar online cu genericul “Turning Patent Data into Business Intelligence”, care va avea loc pe 30 iunie curent, în cadrul proiectului KnowING IPR.

Evenimentul va fi organizat în limba engleză pe platforma ZOOM. Doritorii se pot înregistra la următoarea adresă: https://forms.gle/XtEKN5s9akB3nH87A.

Seminarul are loc în cadrul proiectului Consolidarea inovațiilor în regiunea Dunării prin cunoștințele de inginerie și managementul drepturilor de proprietate intelectuală (KnowING IPR) şi are drept scop informarea şi promovarea proprietăţii intelectuale, în special referitor la utilitatea informației de brevet și, respectiv, a platformei Knowing IPR Hub, dezvoltată în cadrul proiectului pentru cercurile academice, sectorul C&D și mediul de afaceri.

Agenda evenimentului cuprinde o serie de prezentări  axate pe tematica acestuia, inclusiv o sesiune practică de testare a platformei KnowING IPR Hub. Mai multe detalii, inclusiv agenda evenimentului sunt disponibile pe site-ul proiectului la adresa: http://www.interreg-danube.eu/news-and-events/project-news/5291.

Proiectul KnowING IPR îşi propune să faciliteze inovarea în Regiunea Dunării prin dezvoltarea unei platforme transnaţionale cu acces deschis – KnowING Hub – care va oferi instrumentele necesare pentru analiza și determinarea stadiului tehnicii într-un anumit domeniu, urmărirea progresului tehnologiilor emergente, identificarea soluţiilor pentru diverse probleme tehnice, oferind acces gratuit la milioane de documente de brevet din întreaga lume dar și la un număr impunător de publicații pe diverse domenii tehnice.

Proiectul KnowING IPR, implementat în cadrul Programului Transfrontalier Dunărea, este format dintr-un consorțium regional cuprinzând parteneri din următoarele tări: Slovenia, Slovacia, Croatia, Republica Cehă, Bulgaria, Romania, Germania, Austria, Ungaria, Serbia, Bosnia și Herzegovina, Republica Moldova, Ucraina).

Mai multe detalii referitor la obiectivele proiectului, precum și activitățile implementate în cadrul acestuia sunt disponibile pe site-ul oficial al proiectului: http://www.interreg-danube.eu/approved-projects/knowing-ipr și pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/knowingipr/ .