2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006

2005

In 2015 va avea loc cea de-a XIV-a editie a Expozitiei Internationale Specializate de Proprietate Intelectuala, Creativitate si Inovare „INFOINVENT”

15.01.2015

In perioada 25-28 noiembrie 2015, la Centrul International de Expozitii (CIE) „Moldexpo” S.A., se vor desfasura lucrarile celei de-a XIV-a editii a Expozitiei Internationale Specializate „INFOINVENT”.

EIS „INFOINVENT” este organizata de catre Agentia de Stat pentru Proprietatea Intelectuala a Republicii Moldova in cooperare cu Academia si Stiinte a Moldovei, Agentia pentru Inovare si Transfer Tehnologic si CIE „Moldexpo” SA.

Expozitia are drept obiectiv principal sustinerea si promovarea creativitatii si proprietatii intelectuale, atragerea investitiilor in activitatea de inovare si transfer tehnologic, realizarea proiectelor mixte privind implementarea inventiilor, tehnologiilor si materialelor noi in economia nationala, dezvoltarea cooperarii tehnico-stiintifice internationale. „INFOINVENT” reprezinta o platforma ideala pentru intalniri de afaceri intre inventatori, cercetatori si reprezentanti ai sectorului real al economiei, inclusiv din sectorul intreprinderilor mici si mijlocii.

Lucrarile prezentate la standurile EIS „„INFOINVENT” pot fi expuse la 5 compartimente, si anume: inventii, soiuri de plante si design industrial, produse/servicii inovative; proiecte inovationale si de transfer tehnologic; creatia tinerilor; industrii culturale si creative, fapt care va permite participarea atat a inventatorilor si cercetatorilor, cat si a intreprinderilor, inclusiv din sfera businessului mic si mijlociu, mesterilor populari, tineretului studios si a altor persoane creative.

La fiecare editie a EIS „INFOINVENT” se inregistreaza o crestere a numarului de participanti si de lucrari prezentate la standurile expozitionale, atat din Republica Moldova, cat si de peste hotarele ei.

Traditional, in cadrul expozitiei se desfasoara un program aditional de manifestari tehnico-stiintifice, care cuprinde seminare, mese rotunde, ateliere de lucru. Unul din cele mai importante evenimente va fi Conferinta Inovationala Internationala, axata pe rolul inovatiilor si proprietatii intelectuale in dezvoltarea cu succes a afacerilor.

Institutiile/organizatiile din sfera stiintei si inovarii, precum si intreprinderile mici si mijlocii vor beneficia de o scutire de 50% din taxa de inregistrare si de arenda a spatiului expozitional solicitat.

O informatie detaliata despre EIS „INFOINVENT-2015”, inclusiv Regulamentul de organizare si desfasurare a expozitiei si formularele de participare, pot fi accesate pe paginile web http://www.infoinvent.md/

Invitatie

Fisa publicitara

AtaşamentMărime
PDF icon fisa-ro.pdf15.97 MB
PDF icon scrisoare-ro.pdf202.69 KB