Sedinta festiva consacrata Zilei Mondiale a Proprietatii Intelectuale

04/23/2009

Pe 23 aprilie curent, cu incepere de la ora 14.00, cu prilejul Zilei Mondiale a Proprietatii Intelectuale, care se sarbatoreste in fiecare an pe 26 aprilie, Agentia de Stat pentru Proprietatea Intelectuala a Republicii Moldova (AGEPI) organizeaza la sediul sau (str. Andrei Doga 24/1), o sedinta festiva la care vor participa conducerea Agentiei, mandatari autorizati in proprietate industriala, reprezentanti ai institutiilor de cercetare-inovare si de invatamant superior, oameni de afaceri, inventatori notorii etc.

In cadrul manifestarii, celor mai activi mandatari autorizati ai anului 2008 li se vor inmana diplome si premii ale AGEPI. De asemenea, vor fi trecute in revista rezultatele obtinute de inventatorii nostri in anul curent la saloanele internationale de inventii de la Geneva, Moscova si Cluj, in cadrul festivitatii fiindu-le inmanate trofeele expozitionale.

De asemenea, in cadrul sedintei solemne va fi relansat Concursul republican al jurnalistilor „Sa faurim viitorul tarii cu Proprietatea Intelectuala”, editia a XII-a.